Wonderbra – den bästa BH:n man kan ha.

Som jag skrev för något inlägg sedan så beställde jag hem två stycken bh:ar ifrån Wonderbra och idag kom dem på posten!! Båda bh.arna är i modellen ”Ultimate Strapless Bra” den ena i Lace och den andra i färgen nude. Jag har verkligen aldrig känt att jag hittat en bh utan axelband som sitter på plats eller som gör det den ska göra, vilket verkligen dessa två gör. J

Jag tycker att bh:arna är helt normala i storleken. Jag har ju fått hjälp att mäta min bh-storlek vilket man kan göra på exempelvis Twilfit. Beställde enligt den storleken som jag fått hjälp att mäta ut och bh:arna sitter som en smäck. :)

Jag rekommenderar verkligen Wonderbra oavsett om man har små eller stora bröst och även fast man blivit lyckligt lottad med stora bröst (70F) så gör den här bh:n precis det den ska, den håller mina bröst på plats och sitter där den ska oavsett hur mycket jag hoppar eller skakar. Nu kan jag dansa och göra i princip vad som helst utan att mina bröst hoppar ur bh:n eller att bh:n halkar ner så jag får gå och sätta den på plats hela tiden. Freedom! :)
För att inte glömma den grymma W klyftan som Wonderbra bh:arna är kända för!

Värt varenda krona! :DIMG_4648  IMG_4663IMG_4669

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s